kindje speelt met speelgoed

Kies ik voor groeimelk of een plantaardige groeidrink?

Bambix blogt

Kies ik voor groeimelk of een plantaardige groeidrink?

Plantaardige groeidrinks

Zo ondersteun je de groei van jouw peuter

Peuters vanaf 1 jaar beginnen meer dan ooit aan hun grote ontdekkingsreis. Zo vloeien de eerste woordjes, zetten ze hun eerste stapjes en ontdekken ze dagelijks tal van andere zaken. Kortom, het leven als een peuter is één groot avontuur! Maar dit avontuur vraagt wel tonnen energie en daarom is gezonde en gevarieerde voeding voor een deugniet zoals de jouwe enorm belangrijk. Bambix helpt jullie graag en biedt een uitgebreid gamma groeimelken en groeidrinks op maat van de voedingsnoden van je kleintje ter ondersteuning van deze dagelijkse ontdekkingsreis.

 

Voor (m)elk wat wils

De keuze tussen groeimelk of een plantaardig groeidrink ligt volledig in jouw handen. De ene ouder houdt van variatie tussen groeimelk en plantaardige alternatieven, de andere ouder kiest voor een plantaardige groeidrink omdat dit aansluit bij zijn/haar levensstijl of doordat het kindje een koemelkallergie heeft of lactose-intolerantie is.

De Bambix groeimelken en groeidrinks zijn volledig afgestemd op de Belgische voedingsaanbevelingen voor peuters vanaf 1 jaar. Zo bevatten al onze varianten

  • hoogwaardige eiwitten
  • de juiste vetten
  • complexe koolhydraten

én zijn ze verrijkt met vitaminen en mineralen.

Bambix_groeimelk_soja_rijst+Beer_N

Is de ene keuze beter dan de andere? Neen hoor, want zowel Bambix groeimelk, als de soja en rijst groeidrinks zijn volledig zijn afgestemd op de noden van jouw peuter vanaf 1 jaar. Het grootste verschil zit ‘m in de eiwitten. Waar de gewone groeimelk koemelk-eiwit bevat, gebruiken we bij de soja groeidrink soja-eiwit en bij onze rijst groeidrink erwten-eiwit. Bovendien bevat onze Bambix groeimelk geen toegevoegde suikers en de plantaardige groeidrinks zijn laag in suiker.

Op zoek naar de ideale groeimelk of groeidrink voor jouw kleine spruit? Ontdek ons volledig gamma en kies zijn/haar favoriete groeimelk.

rijst groeidrink

NIEUW: Bambix rijst groeidrink!

Bambix introduceert de eerste kant-en-klare groeidrink op basis van rijst. Het is een 100% plantaardige groeidrink die, net zoals onze gewone groeimelk, hoogwaardige eiwitten en de juiste vetten bevat én verrijkt is met vitaminen en mineralen. Bovendien is onze Bambix rijst groeidrink vrij van lactose en laag in suikers.

Hou je van een gezonde afwisseling met plantaardige voeding voor jouw kapoen? Heeft jouw kindje last van een koemelkeiwit- of  soja-allergie of lactose-intolerantie? Dan is onze Bambix rijst groeidrink precies wat je zoekt.