Knijpfruit: een handig zakje fruitpuree voor kleine ontdekkers!

Bambix blogt

Knijpfruit: een handig zakje fruitpuree voor kleine ontdekkers!

Wist je dat er zakjes knijpfruit bestaan met verschillende fruitcombinaties? Perfect voor kleine kindjes die graag nieuwe smaken ontdekken! De zakjes zijn supergemakkelijk om mee te nemen. Je kleintje kan rechtstreeks uit het knijpzakje smullen - een echt smakenavontuur!

Zakjes met biologische fruitpuree zijn een heerlijke verwennerij voor jouw kleintje. Ze zijn ook jouw perfecte reisgenoot, ideaal voor drukke en actieve ouders!

Gemak on-the-go: jouw knijpfruit in een zakje!

Ken je dat gejaagde gevoel en de soms hectische toestanden wanneer je onderweg bent met je kleintje? Knijpfruit is de oplossing voor jouw drukke levensstijl. De handige zakjes zijn echt ontworpen met het oog op gemak.
Of je nu naar de speeltuin gaat, een wandeling maakt aan zee of gewoon de dagelijkse chaos onder controle probeert te houden, knijpfruit is daar om alles vlotter te doen verlopen.
Geen lepeltje nodig en geen schrik voor morsen, gewoon even knijpen en genieten! Zelfs heel kleine kindjes kunnen het al helemaal ‘zelluf doen’. Door hun compacte formaat passen de zakjes knijpfruit moeiteloos in je tas, klaar voor elke avontuurlijke trip.

Een frisse traktatie voor de smaakpapillen

Laten we het ook even hebben over de ster van de show: de smaak! Want knijpfruit is niet alleen handig, maar ook onweerstaanbaar lekker. Met smaken als appel, banaan, framboos, blauwe bes, sinaas, perzik, peer, haver en zelfs koekjes, krijgt je kindje een feest van smaken. Elk zakje is gevuld met een heerlijke en voedzame fruitpuree waardoor eten echt plezierig wordt.

Knijp, hap, smul: overal en altijd!

Knijpfruit is klaar voor consumptie, waar je ook bent! Dankzij het handige hersluitbare dopje open je de zakjes snel en op elk moment. Vis een zakje uit de luiertas, de picknickmand of gewoon uit de keukenkast en knijp - hap - smullen maar! Zo handig en lekker zijn de zakjes knijpfruit, dat ze bij veel ouders een favoriet zijn als heerlijke traktatie."

Bambix Bio Knijpfruit: perfect voor onderweg

Ken je de zakjes Bambix Bio Knijpfruit al? Onze zakjes met biologische fruitpuree bevatten zorgvuldig geselecteerde en gecombineerde ingrediënten op maat van je kindje. Laat je kleintje kennismaken met de verschillende smaken en ontdek zelf het gemak van de fruitzakjes, altijd en overal!

Vanaf welke leeftijd geef je Knijpfruit?

Bambix bio Knijpfruit met appel, banaan, framboos en blauwe bes bevat geen toegevoegde suikers en is perfect als fris tussendoortje voor kindjes vanaf 6 maanden. Even in het pakje knijpen en smullen maar!
Of wat dacht je van Bambix bio Knijpfruit met banaan, appel, sinaas en koekjes? Dat bevat alle ingrediënten van een klassieke fruitpap!
Bambix bio Knijpfruit met appel, perzik, banaan, peer en haver is dan weer geschikt als heerlijk en handig tussendoortje voor kindjes vanaf 10 maanden.
Je opent het zakje makkelijk en zonder morsen met de draaidop. Daarna kan je het uitknijpen op een lepel maar je kleintje kan het ook lekker zelf uitslurpen. Echt iets voor ondernemende avonturiers! Belangrijk: houd de dop altijd buiten het bereik van je kind.

Ontdek alle Bambix Knijpfruit-smaken!