Over Bambix

Over Bambix

De Bambix Complete Care formule bevat:

Complete care

IJzer en vitamine C

Voor een normale werking van de weerstand

Calcium en vitamine D

Voor sterke botten

Vitamine B

Voor energie

bij minimum inname van 200 ml groeimelk per dag

Onze waarden

Met Bambix stapje voor stapje groeien

Je kan op Bambix rekenen bij elke stap in het leven van je kind. Met onze heerlijke producten, die zijn afgestemd op de noden van je kind, ondersteunen we een gezonde ontwikkeling. Want gelukkige kinderen maken ouders blij!

Onze geschiedenis

Al meer dan 120 jaar de helpende hand voor kleintjes

Hele generaties zijn opgegroeid met Bambix. Nu zijn we terug om samen, stapje voor stapje, de groei van jouw ukkepuk te ondersteunen met voeding die perfect aansluit bij de behoeften van jouw baby.

Goede melk van bij ons, om goed te groeien!

Van bij ons

Van bij ons

Bambix is een deel van Inex, een familiaal voedingsbedrijf gevestigd in het Oost-Vlaamse Bavegem gespecialiseerd in zuivelproducten. Dagelijks haalt Inex de dagverse melk op bij melkveebedrijven in een straal van 120 km rond het bedrijf.

Lokale producten

We kiezen ervoor om uitsluitend te werken met lokale melkveehouders, met wie we een lange termijn samenwerking uitbouwen. De verse melk die we dagelijks ophalen is weidemelk van onberispelijke kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Onze weidemelk komt van boerderijen waar de koeien minstens 120 dagen per jaar en 6 uur per dag op de wei doorbrengen. Net zoals de kwaliteit van onze producten een prioriteit is, besteden we ook aandacht aan het welzijn van de dieren die bijdragen aan die kwaliteit.