Bambix beertje zwaait

Groeimelk versus plantaardige groeidrink

Groeimelk versus plantaardige groeidrink

Kies je voor groeimelk of voor een plantaardige groeidrink?

Groeimelk versus plantaardige groeidrink: wat is het verschil?

Gewone plantaardige drinks volstaan – net als koemelk – niet om aan de behoeftes van baby’s en peuters te beschikken. Verkies je toch plantaardige drinks of heeft je peuter last van een koemelkeiwit-allergie of lactose-intolerantie, opteer dan voor een volwaardige, plantaardige groeidrink die hoogwaardige eiwitten bevat en verrijkt is met mineralen en vitaminen.

Ontdek Bambix soja en rijst groeidrink: alle voordelen van groeimelk maar 100% plantaardig, dus met 0% lactose. En bovendien laag in suikers.

Soja of gewone groeidrink

Plantaardige groeidrink voor peuters vanaf 1 jaar:

Bambix rijst en soja groeidrink zijn specifiek samengesteld voor peuters vanaf 1 jaar en zijn dan ook een prima overgang tussen opvolgmelk en koemelk of plantaardige dranken. Je bengel kan de vele voedingsstoffen goed gebruiken om op volle kracht te groeien en de wereld te ontdekken. Met Bambix rijst en soja groeidrink is je kindje dus perfect gewapend om het avontuur aan te gaan.

Peuter met Bambix rijst groeidrink

Wat maakt Bambix rijst groeidrink uniek?

Bambix rijst groeidrink is de allereerste kant-en-klare groeidrink op basis van rijst, een échte rijzende ster dus. 😉 Bambix rijst groeidrink bevat geen gluten, lactose, soja of koemelkeiwitten. Da’s super nieuws voor kindjes met specifieke allergieën. Het ontbreken van allergenen als lactose, soja- en koemelkeiwit maakt rijst groeidrink voor een allergie-gevoelige doelgroep dan ook uniek in zijn soort. Maar daarnaast is Bambix rijst groeidrink gewoon ook een lekkere keuze als je wil afwisselen tussen groeimelk en een plantaardige groeidrink.

Ontdek Bambix soja groeidrink

Bambix soja groeidrink is 100% plantaardig en bevat van nature geen lactose. Het is met andere woorden het ideale alternatief als je bengel lactose-intolerant is of allergisch is voor koemelk. Onze soja groeidrink bevat hoogwaardige soja-eiwitten en is verrijkt met mineralen en vitaminen. Lees: alle nodige bouwstoffen om je kindje optimaal doorheen de peuterjaren te loodsen.

kindje met koekje en soja groeidrink

Waarom kiezen voor Bambix soja groeidrink?

100% plantaardig
Laag in suikers
Vrij van lactose en koemelkeiwit
Verrijkt met vitaminen en mineralen

Waarom kiezen voor Bambix rijst groeidrink?

100% plantaardig
Laag in suikers
Vrij van soja, lactose, gluten en koemelkeiwit
Verrijkt met vitaminen en mineralen
Bambix beertje berenkoekjes met honing

Tip:

Combineer Bambix Groeimelk met heerlijke Bambix koekjes.
Mmm, lekker nostalgisch!