Bambix beertje zwaait

Poeder of vloeibaar?

Poeder of vloeibaar?

Waarom kiezen voor poedermelk of vloeibare groeimelk? Wij geven je alvast enkele redenen.

Groeimelk: prefereer je poeder of verkies je vloeibaar?

Is er een verschil tussen groeimelk in poedervorm en vloeibare groeimelk? Op het vlak van voedingswaarde kunnen we hier bondig “nee” op zeggen. Poeder of vloeibaar, intrinsiek gaat het over dezelfde soort melk. Waarom dan kiezen voor de ene of de andere? We geven je enkele redenen.

Vloeibaar, dat gaat vlot

Zoals gezegd krijgt je kleintje zowel met groeimelk in poedervorm als vloeibaar steeds alle nodige bouwstoffen binnen. Het grote voordeel van vloeibare groeimelk is het gemak. Even uit de koelkast halen en uitschenken en hop, je bengel is vertrokken. Je hoeft zelf geen hoeveelheden af te wegen. Geen gedoe dus met maatschepjes en mix-methodes. Zo’n kant-en-klare fles neemt bovendien weinig plaats in en is meteen klaar voor gebruik. Makkelijk toch? Onze groeimelk is de ideale kant-en-klare oplossing. Simpel in gebruik, snel en correct te doseren.

groeimelk vloeibaar of poeder Bambix

Bambix vloeibare groeimelk, dat is:

Kant-en-klare groeimelk
Makkelijk in gebruik
Eenvoudig te doseren
Voor thuis én onderweg

Bambix groeimelk: gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

Niks leuker dan een uitstapje doen met het gezin. Naar de zee, het bos of het pretpark… zolang het weer een beetje meezit. En zolang je kan genieten van een lekker en voedzaam tussendoortje, natuurlijk! Dankzij onze handige kleine brikjes groeimelk heeft jouw peuter alvast altijd zijn favoriete drankje bij zich, thuis én onderweg.

Bambix beertje berenkoekjes met honing

Tip:

Combineer Bambix Groeimelk met heerlijke Bambix koekjes.
Mmm, lekker nostalgisch!