Onze waarden

Bambix, stap voor stap met
jou mee

Herinner je je kindertijd nog? En Bambix, het merk met het beertje? Hele generaties
zijn opgegroeid met onze producten. En nu zijn we terug!

We hebben de ambitie om meer te zijn dan een voedingsmerk. We willen een vaste plaats krijgen aan de gezinstafel en zo deel uitmaken van de familie. Alleen zo kunnen we onze droom waarmaken: jou en je kind stap voor stap helpen bij de ontwikkeling, omdat we geloven dat gelukkige kinderen ouders gelukkig maken!

We weten dat je als jonge ouder in het leven voor veel keuzes staat en willen je alvast helpen om de juiste keuze te maken voor de voeding van je kind. En dat met een flinke dosis fun, smaak én gebruiksvriendelijkheid. Want we willen echt het beste voor jou en jouw kleintje.

We schenken zeer veel aandacht aan de behoeften van je peuter en van de mama en papa. Zo willen we jullie heerlijke producten aanbieden die goed zorg dragen voor jouw kleintje. En dat in alle fasen van de ontwikkeling.

Dus geniet met volle teugen van de groei van je kindje. En vertrouw hierbij gerust op Bambix voor wat de voeding aangaat.

het Bambix gamma

Bambix, het beertje dat doet groeien!

Bambix

Bambix is zoals een grote broer. Charmant, maar toch een tikkeltje avontuurlijk. Bambix helpt de allerkleinsten de wereld stapje per stapje te verkennen.