Zo organiseer jij een spetterend eerste verjaardagsfeest!

Bambix blogt

Zo organiseer jij een spetterend eerste verjaardagsfeest!

Baby 1 jaar

Het is bijna zover… Jouw kleine kapoen wordt al 1 jaar! De eerste verjaardag is dé mijlpaal die goed gevierd moet worden. Wij geven je enkele tips om er een onvergetelijk feest van te maken.

Gepersonaliseerde uitnodigingen

Geen feest zonder gasten! Nodig jouw familie en vrienden uit voor een spetterend feest met leuke, originele uitnodigingen van TADAAZ. Geniet van 10% korting op de feestcollectie van TADAAZ met de code BAMXTAD23. Deze is 3 maanden geldig vanaf vandaag, bereleuk toch?!

GefeliciTAART!

Hou je zelf van bakken? Haal de innerlijke kok in jou naar boven en maak onze heerlijke Bambix taart met berenkoekjes! Een eenvoudige biscuit met een overheerlijke witte- en melkchocolade ganache met rondom de taart, Bambix berenkoekjes. Om je vingers bij af te likken. En neem dat maar letterlijk voor jouw feestvarkentje. Mes, vork, lepel? Weg ermee, jouw kapoen eet het liefst met de handjes! Het recept voor de taart vind je hier.

Spread the fun

Alle cadeautjes in één keer geven, dat zorgt voor heel wat prikkels. Verspreid de cadeautjes over het hele feestje. Zo blijft je kapoen geëntertaind gedurende de volledige namiddag en krijgt iedereen een fotomomentje!

No stress

Onze laatste en belangrijkste tip: probeer zelf te genieten van het feestje. Het perfecte verjaardagsfeestje bestaat niet. Als jij helemaal zen bent, voelt jouw kleine lieverd dat ook. Maak het jezelf gemakkelijk en voorzie een baby-proof speelhoekje. Zo kan jouw bengel veilig spelen tussen het feestgedruis door. Zet enkele stoelen naast het hoekje, zodat er altijd iemand een oogje in het zeil kan houden. Reken er maar op dat de stoeltjes steeds ingenomen zullen zijn!

Sluit deze feestelijke dag af met jullie avondritueeltje. Een lekker flesje Bambix groeimelk of groeidrink net voor het slapen gaan, is het ideale moment om weer helemaal tot rust te komen.